kategorier
Treathleter | Nike skor på mars? Spoiler varning!
17603
single,single-post,postid-17603,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.3,vc_non_responsive,x-shortcodes-v2_4_0
kkkkk

03 Feb Nike skor på mars? Spoiler varning!

Efter att man har utsatt kroppen för fysisk stress med träning eller psykisk stress i from av jobb eller skola så är det skönt att bara släppa alla tankar och slappna av i soffan. Som film nörd ser man en sanslös mängd med filmer varje år, En av filmerna från 2015 som gav mig stor inspiration var ”The martian” (imdb-länk)

Året är 2035 och Nasa har sent upp en grupp astronauter till mars. Väl på mars kommer en storm inöver besättningen och man en kraftig storm drar in över deras basområde vilket tvingar dem att evakuera. Under processen blir Mark Watney en av astronauterna(som spelas av den oslagbare skådespelaren Matt Damon) träffad av en ett föremål och slungas iväg i stormen, teamet blir tvungna att förutsätta att han inte överlevde smällen och lämnar planeten.

Mark Watney , Vilket kanske inte kommer som en överraskning. Som strandsatt på mars med otillräckligt med föda så kommer han behöva göra det omöjliga att odla mat för överlevnad…

När man ser filmer man redan sett upptäcker man detaljer man tidigare inte sett pågrund av helhets intrycket, men när man vet alla händelser i filmer går man oftast lite mer ner på djupet och hittar påsk äggen.

Något jag lade märke till i The martian var i scenerna där han plantera potatisplantorna, ett par Nike free flyknite 3.0! Ett par väldigt populära lättviktsskor som sågs på marknaden för första gången 2005, denna utgåvan kom ut i samband med inspelningen av filmen.

Nike free var också min första lättvikts sko och en sko jag har haft flera upplagor av, Men de flesta har jag använt som fritidssko snarare än en löparsko och inser även idag att det finns bättre tävlingsdojor! ska även nämnas att det precis släpps en Nike free sko där dem lagt till ett lager lunarlon dämpning för att skapa en mer distanssko, för er som sprungit mycket i Saucony Kinvara bör även spana in denna då är väldigt snarlika. Nike free long distance som den utvecklade skon heter hittar ni självklart på löplabbet!

Glöm ej att spana in filmen The Martian!!!

No Comments

Post A Comment